Vandreferie


SSS arrangerer hvert år vandreture af en uges varighed til udvalgte mål i udlandet. Det sker ved, at vi henvender os til bureauer, der tilbyder gennemprøvede ture med erfarne turledere.

Vi sørger for, at de ture, vi vælger, bliver reserveret udelukkende til os, og at de imødekommer de behov, som vores alder og fysiske formåen tilskriver.
Vi søger normalt at få en gruppestørrelse på omkring 20, bestående af medlemmer + ledsagere.

Vi tilstræber at få to turledere, så at vi dagligt kan tilbyde to ture i hver sin sværhedsgrad. De hårdeste ture er normalt 10-18 km lange, mens de lettere ture kan være ca. halvt så lange. Vi undgår så vidt muligt ture, der er for stejle eller hvor belægningen er for ujævn eller stenet.


Der er ikke tale om ture, hvor det drejer sig om at gå så langt eller så hurtigt som muligt, så vi sørger for at der er pauser, så at man kan nyde de naturhistoriske, kulturhistoriske, landskabelige og kulinariske attraktioner undervejs.
Som regel er vi sammen til måltiderne, så at vi i ro og mag kan nyde gemytlig socialt samvær, og vi søger at have så få overnatningssteder som muligt.


Og hvor har vi været i de ti år vi har tilbudt turene? : Toscana (2012), Provence (2013), Korsika
(2014), Østrig (2015), Zakynthos (2016), Kreta (2017), Languedoc (2018), Madeira 2019 og
Albanien/Nordmakedonien (2022) – og hvis man ønsker en mere detaljeret beskrivelse af nogle af turene kan de ses på nedenstående links.

Planlagt tur 2024

Endelige dato og beskrivelser ses på forsiden

Eksempler på tidligere ture

Her kan du se referat fra tidligere ture