Vandreferie til Toscana UDGÅET pga få deltagere

Den ene tur går til la Fontanella i Roggio i det nordlige Toscana. Det er samme sted som vores første udlandstur gik til i 2012. Det er en vandretur af moderat sværhedsgrad (sidste gang gennemførte langt de fleste de planlagte vandreture) og vi har to guides med, så vi kan lave ture i to sværhedsgrader. Kulinarisk er det en oplevelse, og udover vandringerne i de flotte bjerglandskaber besøger vi kulturperler som Lucca og Cinque Terre.

Turen finder sted fra 12-19. september 2020 med Topas rejser, som vi har gode erfaringer med. Prisen for en uge ligger omkring 9500 kr, afhængigt af hvor mange vi bliver, min 12 og max 26. Der er yderligere information  på nedenstående link . Man skal ikke lade sig forvirre af, at den samme tur på andre tidspunkter er udbudt betydeligt billigere – det er kun de to første bestillinger der har den lave pris. Vi får alle en gennemsnitspris, som så bliver ens for alle.

Tilmelding: Man melder sig til Topas ved hjælp af linket foroven og giver straks besked til Henning Adsersen (adser@bio.ku.dk). Tilmelding starter mandag d. 4. november kl. 12 (om nødvendigt efter ”først til mølle”). Hvis man prøver at tilmelde sig før, får man besked fra Topas om, at rejsen er udsolgt.

Kontaktperson Henning Adsersen.