Foredrag: er der en leder til stede

Ledelse er ikke, hvad det har været, og det er kun godt det samme

Så er vi klar med endnu et spændende foredrag.

Henrik Holt Larsen holder foredrag med titlen : Er der en leder til stede ?– ledelse er ikke, hvad det har været, og det er kun godt det samme.

Foredraget holdes tirsdag d. 21 marts i foreningshuset og starter kl. 19.30.

Henrik er aktiv SSS medlem og professor emeritus ved CBS (Copenhagen Business School).


Aftenens foredrag behandler disse temaer:

Ledelse er fuld af dilemmaer, for uden dilemmaer er der ikke behov for ledelse. Myten om, at videnmedarbejdere kan lede sig selv, er falsk, men livet er for kort til dårlig ledelse. Myten om, at mellemledere er en truet dyreart, er også falsk. De er hverdagens helte, hvis de leder på den rigtige måde. Myten om, at ledelse kun handler om at optimere driften i eget team, er naiv og forældet. I dag skal en leder ikke kun lede nedad, men også opad, udad og på tværs. Lederen skal bidrage til strategisk musikalitet i hele virksomheden – og være ambassadør for samfundsansvarlig, bæredygtig ledelse i samspillet med omgivelserne.

Oplægget er krydret med konkrete cases og inddrager deltagernes egne ledelseserfaringer.