Vandreferie 2023 i Toscana

Vandretur 2023

Søllerød Senior Sport planlægger en vandretur med fast base i La Fontanella i Roggio i det nordlige Toscana. Det er samme sted som vores første udlandstur gik til i 2012, en yderst vellykket tur. Vi havde også turen på programmet i 2020, men den blev aflyst pga COVID, så nu prøver vi igen.

Det er en vandretur af moderat sværhedsgrad, og flere af dagene er der mulighed for en lettere eller sværere rute. Ud over vandringerne i de flotte bjerglandskaber besøger vi kulturperler som Lucca og Cinque Terre.

Turen finder sted 23-30 september 2023 med Topas rejser. Prisen for en uge er 8970 kr, tillæg for enkeltværelse er 1500 kr. Vi skal være min 20 deltagere for at få turen for SSS alene, og der er plads til max 30 personer.

Detaljeret dagsprogram og praktiske informationer findes på https://www.topas.dk/italien-la-fontanella-en-aegte-perle-i-toscana .

Tilmelding: Man melder sig til Anne Adsersen (adsersen.anne@gmail.com) som derefter formidler kontakt til Topas, hvis der er deltagere nok. Tilmelding starter mandag d. 14 november kl. 8 (om nødvendigt efter ”først til mølle”). Vi har reserveret turen, og Topas skal senest have besked 1/12, om der er deltagere nok til at gennemføre turen, så tilmeldingsfristens udløb er 29/11.

Kontaktperson Anne Adsersen.