Tilmelding til sæson 21-22

Kære medlemmer og instruktører

Tilmeldingen til sæson 21/22 starter tirsdag den 1. juni 2021.

Tilmeldingen sker som sædvanlig ved at anvende tilmeldingsformularen på hjemmesiden www.sollerodsenior.dk  På hjemmesiden finder I oversigt over hold nr, hold, tid og sted. Husk at anvende de hold nr. der er anført i oversigten.

I forhold til sidste sæson kan man ikke længere vælge kroket. Badmintontræning med instruktør torsdag kl.  9.00-10.00 i Rundforbihallen er flyttet til fredag kl. 11.30-12.30 i Holte Hal 2.

Tilmeldingen er i første omgang vejledende og tjener til at give bestyrelsen et bedre grundlag for at tage endelig stilling til, hvilke hold der kan oprettes. Betaling vil først blive opkrævet medio august 2021.

Hvis der tilmelder sig flere end der plads til på det enkelte hold, vil der blive oprettet venteliste. I vil blive orienteret, hvis I er optaget på venteliste.

Sæsonen løber fra 1. september 2021 til 29. april 2022. Sæsonen er forkortet med en måned bl.a. for at undgå for stor stigning i kontingentet. Det bemærkes i denne forbindelse, at der er meget store rabatter ved at tilmelde sig flere hold.

Bestyrelsen håber at alle, på trods af de udfordringer som corona har medført, vil tilmelde sig igen.  Men vi har brug for flere nye medlemmer i foreningen, hvis vi skal fastholde kontingentet på et rimeligt niveau.

Vi foreslår derfor, at I orienterer venner, bekendte og naboer om de mange spændende idrætstilbud som foreningen tilbyder. Herudover naturligvis også orienterer om de sociale aktiviteter.

Vi håber, at se alle igen til september og ønsker alle en god sommerferie.

Bestyrelsen / Flemming Borge