HUSK – Tilmelding til næste sæson

Til medlemmerne i Søllerød Senior Sport

Nu er det tid for tilmelding til holdene i Søllerød Senior Sport  i sæsonen 2019-2020.

Der er nogle ændringer i forhold til de foregående år:

For det første blev det på generalforsamlingen  den 26. april vedtaget at forlænge sæsonen 2019-20, så at maj måned bliver en ”normal” måned.

Det har betydet, at vi har måttet sætte kontingentet lidt op for de hold der har instruktør på. De nye takster fremgår af programmet for næste år, som er vist i skemaet hernedenfor.

De hold, der ikke har instruktør, kan vælge at fortsætte maj måned med uden ekstra udgifter – faciliteterne er til rådighed.

For det andet har bestyrelsen vedtaget at give fortrinsret til de deltagere, der har været på holdet sidste år eller forrige år. Det vil foregå på den måde, at tilmeldingerne åbner 1.maj – men indtil  13. maj vil pladserne blive besat af dem, der tidligere har været på samme hold. Efter 13. maj vil de resterende holdpladser så bliver fordelt efter først til mølle princippet. Tilmeldingen er først gyldig, når betalingen er indløbet.

Bestyrelsen har også besluttet, at såfremt man er tilmeldt et andet hold, så sættes taksten for bordtennis, badminton uden træner, samt kroket ned fra 300 kr til 100 kr. Dette er et forsøg, som vi vil forsøge at stadfæste ved næste års generalforsamling.

Så altså: tilmeld jer nu på hjemmesiden, og betal – men vær klar over at I ikke kan blive accepteret på nye hold før efter 13. maj. Og husk ved betalingen at angive afsender og  hvilke(t) hold  betalingen skal gælde.

Og så glæder vi os alle til den næste forlængede sæson!

Venlig hilsen

Henning Adsersen