Madeira - Majestætiske tinder og Levadavandring
På vulkanøen Madeira, kendt som ’Atlanterhavets perle’, venter en vandreferie med fantastiske naturoplevelser i enestående smukke og dramatiske omgivelser.
Rejsen kort
Madeira er som en flydende have midt i havet med de smukkeste synsindtryk, der vækker sanserne og giver dig uforglemmelige vandreoplevelser. Du vil opleve et mildt klima, som bevirker en smuk og varieret natur med stejle bjergsider med anlagte terrasser, en vild og uberørt natur med svimlende afgrunde, skønne strande, smukke vandfald og den UNESCO-fredede subtropiske Laurisilvaskov. Du kan se frem til vandreture langs de gamle vandingskanaler, levadaerne, der bringer vand fra bjergene i nord til den tørre, solrige egn i syd. I det centrale bjergmassiv ser du tinder, som rejser sig næsten to kilometer over havet. Her dominerer skovklædte bjergsider, tunneler og vandfald. Og på den ubeboede og lyngklædte højslette kan du nyde stilheden. De første 3 nætter skal du bo på et charmerende hotel i bjergene og de sidste 4 nætter på et hyggeligt hotel i Funchal. Her kan du glæde dig til talrige muligheder for aktiviteter, en badetur i det krystalklare vand, besøg på farvestrålende markeder, Madeiravin og spændende mad.

Glæd dig til

  Program
  Dag 1. Afrejse fra Danmark og ankomst til Madeira Afrejse fra Danmark og ankomst til den lille frodige og magiske vulkanø. Vi kører til vores smukt beliggende hotel i bjergene lige under Encumeada-passet.
  Dag 2. Vandring Rabacal – Prazeres Før frokost vandrer vi i det smukke Rabacal område med vandfald, duften af eukalyptus og en 800 m lang tunnel. Senere på dagen har vi levadavandring gennem smukt landskab før vi når landsbyen Prazeres.
  Dag 3. Fra Encumeada til Boca da Corrida Vi oplever et storslået landskab og vandrer i de mest imponerende kløfter, Nonnernes Dal og med bjergmassiver i horisonten. Derudover skyggefuld eucalyptusskov, forbi stenhuse, kilder og kastanjetræer.
  Dag 4. Halvøen Sao Lourenco og kystklippen Cabo Girao I dag kører vi til Funchal. På vejen hertil kører vi til kystklippen Cabo Girao og halvøen Sao Lourenco. Her vandrer vi i et ’måneagtigt’ landskab med vulkanske klippeformationer. Afslut dagen med en dukkert.
  Dag 5. Funchal I Funchal er dagen til fri disposition. Der er en fin havnepromenade, et farvestrålende marked, svævebaner mulighed for at komme på delfin- og hvalsafari, dybhavsfiskeri samt en heldagstur til naboøen Porto Santo.
  Dag 6. Vandring i Madeiras nordøstlige hjørne Vandring ad stier og levadaer gennem frodigt landbrugsland og smuk Laurisilvaskov. Målet er den vilde kyststrækning ved den lille hyggelige by Porto Da Cruz, hvor der er mulighed for en forfriskende dukkert.
  Dag 7. Madeiras tre højeste toppe. I dag er der mulighed for at bestige de tre højeste punkter på Madeira; Pico Do Arieiro (1.818 m.), Pico Das Torres (1.851 m.) og Pico Ruivo (1.862 m.). Udsigterne er forrygende.
  Dag 8. Hjemrejse Det er tid at tage afsked med den smukke, grønne vulkanø Madeira.
  Prisen inkluderer
   Prisen inkluderer ikke