Formandsberetning, Generalforsamlingen 28. april 2017

Nu har jeg været formand for Søllerød Senior Sport siden 2005, og mit mål har været at nå 200 medlemmer. Det har vi nået i år, idet vi nu er 214 medlemmer.
Det er jeg glad for og stolt over, men en sådan fremgang nås kun ved dygtige instruktører, en arbejdsom bestyrelse og ikke mindst medlemmer, der reklamerer for vores forening. Så en stor tak til jer alle sammen.

Aktiviteter og instruktører
Som sagt har vi aktive instruktører og får stadig flere aktiviteter.
Boldspil er den aktivitet, som har flest deltagere. Både til bold og badmintontræning er der fuldt hus. Martin har påtaget sig det store arbejde at instruere alle holdene, da Jette desværre måtte sige fra på grund af sygdom. Vi siger Jette tak for den store indsats hun har ydet gennem adskillige år.
Gymnastik om torsdagen ledes af Rikke og tirsdag og fredag af Anne.
Anne startede et Lettere Gymnastikhold om fredagen, og det har været en succes. Så stor en succes at de gerne vil gå to gange om ugen, så vi prøver et hold om tirsdagen kl. 12 – 13.15 i Træningslokalet Hal 2.
Yoga ved Susanne har stille og roligt vokset sig stort og er en succes.


Svømning har vi i bestyrelsen ønsket, der skulle ske fornyelse med, da deltagerantallet gennem flere år er faldet og ikke økonomisk kan løbe rundt.
Vi har været så heldige at finde en instruktør, der i forvejen arbejder i Rundforbihallen og altså er vant til at samarbejde med personalet der.
Hun hedder Dorte er 56 år gammel, uddannet fysioterapeut og svømme- yoga - og pilatesinstruktør.
Hun skal have 2 svømmehold hos os – om torsdagen og om fredagen.
Hun vil også prøve at starte et yogahold i Rundforbi i Træningslokalet om torsdagen kl. 13.45 – 14.15, og det håber vi bliver en succes.
Stavgang kører i sit sikre, rolige spor med trofaste deltagere, der har været med i mange år.
Patchwork hver anden tirsdag har mange deltagere og de hygger sig og laver fine ting.
Bordtennis i Rundforbi hører og ser vi ikke meget til, men jeg formoder, de hygger sig.
Bridge hver onsdag formiddag har en meget trofast gruppe deltagere, som hygger sig sammen og også bliver bedre til det ædle kortspil. Skulle nogen få lyst til at deltage vil jeg understrege, at det forudsætter, at man kender kortene og har nogen kendskab til bridge, samt at man ikke spiller med fast makker.

Sommeraktiviteter I år har vi sommerbold mandag og fredag i Holte Hal 2 og torsdag i Rundforbi.
Sommergymnastik er tirsdag og fredag
Man kan stadig nå at tilmelde sig.

Hjemmesiden kan være noget af en udfordring, da den digitale verden ikke altid er lige nem eller fredelig. Men har man problemer så skriv til mig.

Sociale aktiviteter
Vi forsøger at være meget aktive med disse, men det er ikke altid lige let.
Bowling prøvede vi at arrangere på flere forskellige datoer, men begge gange med et pauvert resultat, så arrangementet måtte aflyses.
Sommerudflugterne har heller ikke de senere år været lette at tiltrække medlemmernes interesse. Skønt vi gør et stort arbejde med at finde interessante udflugtsmål, så har vores medlemmer åbenbart nok at tage sig til og behovet synes ikke stort.
Udflugterne i sommer består af:
16. Maj. Nordsjællands Fuglepark og restaurant
”Far til fire”.
14. Juni. Ordrup Næs og Aage Larsens sommerhus
14. August. Jægerspris Slot og Park samt Café Danner
24. August. Rude Skov med spændende foredrag og frokost hos Margit og Hans
Julefrokosten på Blovstrød Kro var atter en succes og er vist blevet vores stamsted.
Vandreferie i Udlandet
I år er det 6. Gang vi arrangerer vandreferie i udlandet.
Vi har været i Toscana, Provence, Korsika, Østrig, Zakynthos og i år går turen til Øst Kreta.
Jeg ved godt, at turen blev udsolgt meget hurtigt, ja, nærmest samme nat skønt ingen og så afgjort heller ikke de andre i bestyrelsen vidste, hvornår jeg ville sende tilmeldingen ud. Flere står stadig på ventelisten.
Næste gang skal foreningens medlemmer nok blive adviseret om, hvilken dato og klokkeslet tilmeldingen starter. Og i god tid.

Foredragsrække. Som noget nyt vil Henning Adsersen
prøve at starte en foredragsrække til efteråret, og den første foredragsholder har allerede meldt sig. Skulle I selv have lyst eller kender nogen, der kan fortælle noget interessant, så mail til Henning eller mig.
Næste sæson starter 1. September og tilmelding starter på hjemmesiden www.sollerodsenior.dk den 15. Maj. Husk at udfylde alle rubrikker meget omhyggeligt, så er det nemmere for vores kasserer.

Tak til jer alle sammen og rigtig god sommer
Vibeke Axelsson April 2017
Formand
“””””””””””””””””””””””””””””””””””    
Pasted Graphic 4

Pasted Graphic 3

Pasted Graphic 5Pasted Graphic 6

Pasted Graphic 7
Pasted Graphic 8
“””””””””””””””””””””””””””””””””””