Boldspil På boldholdene kan du udvikle færdigheder med alle typer bolde under øvelser og lege. Der spilles badminton, volley, bordtennis efter deltagernes ønsker. Der lægges stor vægt på træning af balance og koordination. alle-2
badminton

test
Gymnastik
Her kombineres gymnastik med andre sjove former for motion. Der er opvarmning både med og uden redskaber Konditionsstyrke og balancetræning. Skærmbillede 2015-11-21 kl. 14.24.42 SSS 2015 020

Yoga
Let yogastræk Denne time er for dig som ønsker at strække ud og komme ned i kroppen. Baseret på den klassiske hathayoga og vejrtrækningsøvelser fra den nyeste forskning vil denne time strække dig godt ud i hele kroppen. Vi slutter af med en lille afspænding. Timen vil skiftende være mere eller mindre dynamisk afhængigt af holdets formåen.


Svømning
Der undervises i svømmedisciplinerne, forskellige øvelser og vandgymnastik.Bevægelse i vandet er velgørende for de fleste af kroppens muskler.

Stavgang Stavgang (NordicWalking) er blevet en populær aktivitet i Søllerød Senior Sport. Medlemmer vil evt. få stillet stave til rådighed.
                           droppedimage_2 Stavgangsholdet på dejlig udflugt til Næsseslottet pasted-graphic-3
Hilsen fra Stavgangsholdet april 2014 hilsen-stavgang

Hilsen fra Stavgangsholdet januar 2015
Bordtennis
er en ny aktivitet, som foregår i Rundforbihallen.
Bordtennis

Holte Hal 2's beliggenhed
Rudegård Idrætsanlæg, Kongevejen 164-168 i Holte.  
Rundforbihallens adresse
Rundforbi Idrætsanlæg, Egebæksvej 118-120 i Nærum.